Hestene hos Farmvisit

 

Til minde om TessaIMG 8570

Tessa (født 1997 - aflivet 10.10.2016) er en blandingsrace. Jeg har haft hende siden, hun var føl. Hendes moder, Daimi, købte vi i 1987 af Nørskov i Kølsen, og vi fik 4 føl på hende. Den yngste af føllene er Tessa. 

I 2011 var jeg så heldig at få hende hjem på gården. Indtil da har fætter Flemming den største del af æren for pasning og opdragelse.

 

Tessa er en kærlig hest - dog også en bestemt dame, når der er mad i sigte. 

Tessa bruges primært til ture i naturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 8508

Lulu

Lulu (født 2007) er en shetlandspony og med de herligheder, der kendetegner den race. Vi købte Lulu i 2011 i Rybjerg. Familien havde haft hende lånt ud til en lokal dyrlæges datter. De har æren for, at Lulu er en fantastisk godmodig og dygtig ridepony. Så til trods for sin alder på det tidspunkt, havde Lulu allerede gået mange ture i trafikken, øvet pony agility m.m.

Hun elsker mad, så det er en evig kamp at holde hende på en passende vægt. Trods størrelsen og alderen er hun foldens ubestridte chef/dronning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 8527

Blesi

Blesi fra Gadegård (født 2013) er af racen islænder. Jeg købte ham i 2014 af Rikke og Jacob Vestergaard i Hvidbjerg.

Han er foldens teenager og ham, der sørger for, at de andre får motion. Blesi står altid i front, når nogen gider at klø og kæle.

Islændere må først tilrides som 5 årig, så indtil da går han bare og nyder tilværelsen og bruger tiden på at drille de andre heste og holde dem i gang. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 8455

Mario

Mario (født 2002) er som Lulu af racen shetlænder. Jeg har købt ham i 2015 af en skøn familie fra Brædstrup. 

Han har allerede vundet vores hjerter. Som de tidligere ejeren fortalte, så vil Mario gøre ALT for en godbid. Han er en fantastisk pony, som elsker opmærksomhed. Mario vil gerne give trækture …. lige så længe som han gider.